Ölüm Fındık Tarlasında Yakaladı

Ordu'nun Korgan ilçesinde yol çalışması sırasında kopan bir kaya parçasının bahçede fındık toplayanların üzerine yuvarlanması sonucu 2 kardeş öldü, anne ile diğer kardeş yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt köyündeki yol çalışması sırasında iş makin

Ölüm Fındık Tarlasında Yakaladı

Ordu'nun Korgan ilçesinde yol çalışması sırasında kopan bir kaya parçasının bahçede fındık toplayanların üzerine yuvarlanması sonucu 2 kardeş öldü, anne ile diğer kardeş yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt köyündeki yol çalışması sırasında iş makinesinin yerinden kopardığı bir kaya parçası, yolun altındaki bahçede fındık toplayanların üzerine yuvarlandı.

Olayda, Aygün Uçan (12) ile kardeşi Muhammet Uçan (10) olay yerinde öldü. Yaralanan anne Günnaz Uçan ile diğer kardeş Ayhan Uçan Korgan Devlet Hastanesine kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel