Öküz Öldü Ortaklık Bozuldu

Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel ile nişanı bozulan matematik öğretmeni Gülcan Güneş, yeniden Çayırbağı İlköğretim Okulu'nda göreve başladı.Yaklaşık 6 ay önce olaylı bir şekilde İsmail Tezel ile nişanlanan Gülcan Güneş ayrılmalarının ardından eski oku

Öküz Öldü Ortaklık Bozuldu

Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel ile nişanı bozulan matematik öğretmeni Gülcan Güneş, yeniden Çayırbağı İlköğretim Okulu'nda göreve başladı.

Yaklaşık 6 ay önce olaylı bir şekilde İsmail Tezel ile nişanlanan Gülcan Güneş ayrılmalarının ardından eski okulundaki görevine yeniden başladı.

Vali Yardımcısı Tezel Mart ayı içerisinde denetlemeye gittiği Çayırbağı İlköğretim Okulu'nda tanıştığı öğretmen Gülcan Güneş ile arkadaş olmuş, daha sonra tayinini Çarşıbaşı İlçesine yaptırmıştı. Bu sırada Gülcan Güneş, makam aracıyla okula getirip götürdü iddiası basına malzeme olmuştu. Bu haberlerin ardından çift apar topar nişan yaparak evliliğe ilk adımlarını atmıştı.

Eski okuluna döndü…

Geçtiğimiz günlerde öğretmen Gülvan Güneş ile ayrıldıklarını resmen açıklayan Tezel, “Bizi medya ayırdı” serzenişinde bulunmuştu.

Biten nişanlılığın ardından Gülcan Güneş adlı öğretmen yeniden eski okulu olan Çayırbağı İlköğretim okuluna geri döndüğü ve burada göreve başladığı bildirildi.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı,, öğretmenin Çarşıbaşı'ndaki ki okula geçici görev ile verildiğini belirterek, “Yeni eğitim sezonunda bu arkadaşımızı kadrosunun bulunduğu yerde Çayırbağı İlköğretim okulunda görev yapacaktır” dedi.

Kenan TAŞKIN / Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler