Okutan:Operasyon Sürüyor

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon'un Çaykara ilçesinde önceki gün yaşanan ve 5 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturmanın çok detaylı sürdürüldüğünü söyledi.Vali Okutan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaykara'nın Ulucami köyünde önc

Okutan:Operasyon Sürüyor

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon'un Çaykara ilçesinde önceki gün yaşanan ve 5 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturmanın çok detaylı sürdürüldüğünü söyledi.

Vali Okutan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaykara'nın Ulucami köyünde önceki gün sabah saatlerinde Muzaffer Gargar, ikiz oğulları Murat ve Metin, kızı Yeter Gargar ile köyde çobanlık yapan Ali Güven'in öldürülmesiyle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın çok detaylı olarak sürdürüldüğünü belirtti. Okutan, ''Olaya karışan kişinin yakalanması için tüm güvenlik güçlerimiz büyük gayret gösteriyor'' dedi.

Öte yandan, cinayeti gerçekleştirdiği ileri sürülen Muzaffer Gargar'ın damadı E.T'nin yakalanması için Trabzon genelinde ve olay bölgesinde başlatılan operasyonların aralıksız olarak devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel