Okutan'ın Uzungöl zaafı

Uzungöl Belde Belediye Başkanı Mehmet Nuh Alibeyoğlu ile biraraya gelen Vali Okutan, Uzungöl'ün sorunlarını masaya yatırırken, kıyı kenar çizgisi kapsamında göl kenarında bulunan özel mülk sahiplerinin mülklerinin kamulaştırılması için yasal prosüdürün bi

Okutan'ın Uzungöl zaafı
Uzungöl Belde Belediye Başkanı Mehmet Nuh Alibeyoğlu ile biraraya gelen Vali Okutan, Uzungöl'ün sorunlarını masaya yatırırken, kıyı kenar çizgisi kapsamında göl kenarında bulunan özel mülk sahiplerinin mülklerinin kamulaştırılması için yasal prosüdürün bir an önce başlatılmasını istedi.

Başkan Alibeyoğlu'ndan Uzungöl'ün doğal güzelliğinin korunması için her kurumun üzerine düşen görevi yapmasını isteyen Vali Okutan "Burasının korunması için valilik olarak üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz, yapacağız da.

Zira yanlış bir adım atarsak burasını berbat ederiz. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli" dedi. Vali Nuri Okutan, konuyla ilgili kamulaştırma bedellerinin ödenmesi için Trabzon Deftardarı Kenan Karadeniz'e de talimat verdi.

Yapımı devam eden Çaykara-Uzungöl, karayolunun önümüzdeki yıla yetiştirilmesi için Karayolları yetkilileri ile ilgili firmalara talimat veren Vali Okutan, ayrıca Uzungöl-Şekersu-Bayburt karayolunun yol genişleme çalışması için İl Özel İdaresi'nden gerekli desteğin verileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel