Okutan'dan yılbaşı genelgesi

Trabzon Valisi Nuri Okutan, yılbaşı nedeniyle alınan tedbirlerle ilgili bir genelge yayınladı. Trabzon'da yeni yılın huzur ve güven içerisinde girilmesini sağlamak üzere aşağıda belirtilen tedbirlerin alınmasını uygun gördü. İl jandarma komutanlığı ve İl

Okutan'dan yılbaşı genelgesi
Trabzon Valisi Nuri Okutan, yılbaşı nedeniyle alınan tedbirlerle ilgili bir genelge yayınladı.

Trabzon'da yeni yılın huzur ve güven içerisinde girilmesini sağlamak üzere aşağıda belirtilen tedbirlerin alınmasını uygun gördü.


İl jandarma komutanlığı ve İl emniyet Müdürlüğü 31 Aralık 2008 Çarşamba gününden itibaren sorumluluk bölgeleri itibariyle, huzur planlarını uygulamaya koyacaklar ve bu tedbirlerin 1 0cak 2009 Perşembe gününe kadar aksaksız sürdürülecektir.

Şehir içi ve Doğu Karadeniz sahil yolu üzerinde tertip edilecek trafik ekiplerinin sayıları artırılacak ve vatandaşların dilek ve şikâyetlerine hazır hale getirilecektir.

Belediye başkanlıkları tarafından özellikle alış-veriş ve eğlence yerlerinin denetimleri tefrik edilecek ekipler marifetiyle etkin bşir şekilde yapılacaktır.

İtfaiye, su ve kanalizasyon arıza ekipleri hazır hale getirilecek ve nöbetçi memurlar vatandaş müracaatlarına açık tutulacaktır.

Sağlık haberleşme ve elektrik hizmetleri için gerekli ön hazırlıklar ilgili birimlerin sorumlularınca planlanacak ve acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatları hizmete hazır bulundurulacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel