Okutan'dan anlamlı yardım

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinin Yönetim Bilimi dersine giren Vali Nuri Okutan, Kurban Bayramı öncesi öğrencilere tatilde okumaları için kitap hediye etti. İdarecilik hayat

Okutan'dan anlamlı yardım

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinin Yönetim Bilimi dersine giren Vali Nuri Okutan, Kurban Bayramı öncesi öğrencilere tatilde okumaları için kitap hediye etti.

İdarecilik hayatı boyunca edindiği tecrübeleri öğrencilere aktararak, geleceğin idarecisi olacak gençlerin kendilerine yol haritası çizmesine katkı sağlamak amacında olduğunu belirten Vali Okutan, idareci olarak bu ülkeye her şartta hizmet edecek olan gençlerin mutlaka çok kitap okuyup kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

Öğrencilere Kurban Bayramı hediyesi olarak Trabzon Valiliği'nin okuma saati uygulaması için bastırıp okullara dağıttığı kitaplardan hediye eden Vali Okutan, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak yılsonunda çok kitap okuyanlara ek puan vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel