Okutan Trabzon'u unutamadı

Şanlıurfa Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Trabzon Taka Müzik ve Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü hocaları Mustafa Çakır refakatinde Trabzon eski Valisi şimdiki Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti. Mustafa Çakır, “Trabzon'dan öğr

Okutan Trabzon'u unutamadı

Şanlıurfa Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Trabzon Taka Müzik ve Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü hocaları Mustafa Çakır refakatinde Trabzon eski Valisi şimdiki Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti.


Mustafa Çakır, “Trabzon'dan öğrencilerimiz, öğretmen arkadaşlarımız ve tüm Trabzon halkından sizlere selamlarını getirdik” dedi.

Festival kapsamında halk oyunları ekibinin gösterilerini keyifle izlediğini belirten Vali Okutan, “Şehzadeler şehrinden sonra Peygamberler şehrinde de sizlerle buluşmaktan mutluluk duydum. Umarım sizler de Şanlıurfamıza gelmekten dolayı mutlu olmuşsunuzdur. Şanlıurfa, tarımın ilk olarak yapıldığı, ilk üniversitenin kurulduğu, üç semavi dinin yeşermesine ev sahipliği yapan “ateşin insanı yakmadığı” kadim bir şehirdir. Bu şehir bir medeniyet anlayışını varlığında sembolleştirmektedir. Burada evrensel ile yerelin mesut buluşma kavşakları vardır. Şanlıurfa ölümsüz değerler üretmiş, ürettiğini kendine saklamayıp bütün insanlığa hediye etmiştir. Güngörmüş ve eyyam sürmüş bir şehrimizdir Şanlıurfa” dedi.


Vali Okutan, kulüp öğrencilerine Şanlıurfa'yı hatırlayacakları hediyeler sunarak Trabzonlu hemşehrilerine kucak dolusu selam gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel