OKS'ye Ekin'le Hazırlanın

Ekin Dershanesi nitelikli bir eğitimle kendine güvenen, sorumluluk duyan ve çalışmayı seven gençler yetiştirmenin amacında. Fen Liseleri, Anadolu Liselerine, Askeri Liselere, hazırlıkta bir numara olan Ekin Dershanesi sadece ve sadece OKS'ye yönelik eğiti

OKS'ye Ekin'le Hazırlanın

Ekin Dershanesi nitelikli bir eğitimle kendine güvenen, sorumluluk duyan ve çalışmayı seven gençler yetiştirmenin amacında. Fen Liseleri, Anadolu Liselerine, Askeri Liselere, hazırlıkta bir numara olan Ekin Dershanesi sadece ve sadece OKS'ye yönelik eğitim veriyor.


SEVGİSİZ EĞİTİM OLMAZ
Ekin Dershanesin de “Sevgi olmadan eğitim olmaz” ilkesini uyguladığını belirten dershane müdürü Fikret Küllaç, “ Ekin Dershanesi olarak her zaman öğretimin yanında eğitimi de ön planda tutmaya çalıştık. Kendini kanıtlamış ve birbirinden başarılı bir eğitim kadromuz var. Öğretmenlerimiz 08.30 -17.30 saatleri arasında dershanemizde öğrencilerin sorularını cevaplamak üzere her an hazır bulunuyor. Öğretim çalışmalarının eksikliğini hissettiğimiz zamanlarda öğrencilere o eksikliği gidermek için ek ders veriyoruz. Bu dersler özellikle dersin öğretmenleri tarafından veriliyor” dedi.

ÖĞRENMEDEN GEÇİLEN KONU YOK
Ekin Dershanesin de etüt ve birebir çalışmalara özellikle önem verildiğini kaydeden Küllaç, “Çok yönlü düşünebilme, akıl yürütme becerisini arttıracak, kazandıkları bilgileri analiz ve sentez düzeyinde kullanmalarını sağlayacak sınav uygulamalarında, istenilen düzeye gelmeyen öğrenciler çizgi altında kalırlar. Biz bu tür öğrencilerin dershanemizin belirlediği etüt saatlerinde, yeterince anlaşılamayan konularla ilgili tekrar yapması, sorunlar çözmesi, eksikliklerinin giderilmesi öğretmenlerimizce sağlanır. Böylece öğrencilerin öğrenmeden geçtiği konu olmaz” diye konuştu.

OKS FARKINI YAŞATIYORUZ
Farkımız OKS düzeyinde olan sınavlarımızdır diyen Fikret Küllaç, “Sınavlarımızla OKS'yi yaşatıyor, ölçüyor, öğretiyor, bilgiyi pekiştiriyor ve motive ediyoruz. Dershanemizde yapılan deneme sınavları sadece kendi öğrenci ve öğretmenlerimizce değil bütün öğrenciler ve öğretmenler tarafından beğenilmektedir. Ekin Deneme Sınavları iddialı ve başarılı öğrencilerin hiç kaçırmadığı sınavlardır. 3. 4. 5. 6. ve 7. sınıflara her ay olmak üzere, 8. sınıflara I. Dönem her ay II. Dönem haftada bir, Nisan ayında otuz günlük yoğun konu tekrarı programı uygulanır ve her gün sınav yapılır” ifadelerini kullandı.

BURADA BİR AİLEYİZ
Dershanelerin sadece öğretim veren kurumlar olarak algılandığını bildiren Ekin Dershanesi Müdürü Fikret Küllaç, “Bazı kişiler dershaneleri sadece sınavlara hazırlık yapılan ve hızlı test çözmenin öğrenildiği yer olarak görür. Oysa öğretim yapılan yerde amaca ulaşmak için mutlaka bir eğitimde olmalıdır. Eğitim ortamı olmadan öğretimin gerçekleşmesi mümkün değildir. Başarının tam olarak sağlanması eğitim ve öğretimden geçer. Biz burada bir aile ortamı oluşturduk öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizi OKS'ye en güzel şekilde hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel