Öğretmen Adayını Deniz Aldı

Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü mezunu olan öğretmen adayı genç, Samsun'un Terme ilçesinde serinlemek için girdiği Karadeniz'de boğularak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, ilçede esnaflık yapan İbrahim Zerey'in (45) oğlu Mura

Öğretmen Adayını Deniz Aldı

Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü mezunu olan öğretmen adayı genç, Samsun'un Terme ilçesinde serinlemek için girdiği Karadeniz'de boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçede esnaflık yapan İbrahim Zerey'in (45) oğlu Murat Zerey (21), saat 14.00 sıralarında serinlemek için Saraçlı köyü sahilinde denize girdi. Denizde yüzerken boğularak hayatını kaybeden Zerey'in cesedi, daha sonra su yüzüne vurdu.

Oğlunun denizde yüzdüğünü zanneden baba İbrahim Zerey, oğluna seslendi, ancak cevap alamayınca denize girdi. Suyun derin olması nedeniyle ileri gidemeyen baba, çevredeki balıkçılardan yardım istedi.

Balıkçılar tarafından kıyıya çıkarılan Murat Zerey'inhayatını kaybettiği anlaşıldı. Denizden çıkartılan Murat Zerey'in cesedi, otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olan Murat Zerey'in boğularak hayatını kaybetmesi, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel