Öğrencilere Notebook hediye…

Vakfıkebir M.Y.O Müdürü Sn. Hakan Alp, Yüksekokul olarak birincil hedefimiz, uluslararası kalite ve standartlar ile küresel iş dünyasındaki küresel eğilimleri dikkate alan eğitim-öğretim programımızla, öğrencilerimizin iş piyasasında rekabet güçlerini art

Öğrencilere  Notebook hediye…
Vakfıkebir M.Y.O Müdürü Sn. Hakan Alp, Yüksekokul olarak birincil hedefimiz, uluslararası kalite ve standartlar ile küresel iş dünyasındaki küresel eğilimleri dikkate alan eğitim-öğretim programımızla, öğrencilerimizin iş piyasasında rekabet güçlerini artıracak bilgi ve becerilerle donatılmış, yenilikçi, girişimcilik ve mesleki etik anlayışına sahip bireyler olarak iş dünyasına kazandırılmasıdır dedi.
 
Doç Dr. Alp yaptığı açıklamada Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin bizlere katıldıkları ilk kayıt anından mezun olacakları ana kadar kendilerini tanımaları, geliştirmeleri, iş hayatına hazırlanmaları için akademik ve sosyal olarak üzerimize düşen sorumlulukları her yıl düzenli olarak sertifikalı eğitim programları, seminerler, konferanslar ve sosyal etkinlikler gerçekleştirerek ve dört yıllık fakültelere geçiş sınavı olan DGS sınavında öğrencilerimizin başarılarını artırabilmeleri için yüksekokulumuz tarafından DGS’ye hazırlık kursu vererek yerine getirmekteyiz dedi. 
 
Bu bağlamda öğrencilerimizin bizimle ilk buluşma noktası olan yerleştirme sınavı sonrası aday öğrencilerimize yönelik olarak yüksekokulumuzda önceki dönemlerde de gerçekleştirilmiş olan
 
EN YÜKSEK PUAN ETKİNLİĞİ uygulamasını bu yıl da devam ettirdiklerini ve Başarının ödüllendirildikçe büyüyeceğine inanan Yüksekokulumuz bu uygulama ile Yüksekokulumuzu en yüksek puanla tercih edecek olan ilk 3 öğrencisine eğitim hayatlarını kolaylaştıracak olan birer Notebook hediye edeceklerini söyledi. Bu uygulama ile amacımız yerleştirme sınavında başarı elde etmiş öğrencilerimizin bu çabalarının bir ödülle taçlandırılmasıdır.   
 
Şimdiden sınava girmiş tüm öğrencilerimizi kutluyoruz dedi.                                                                  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel