Öğrencilerden kira şikayeti!

Gümüşhane'de her hafta Salı günleri yapılan halk günü toplantıları devam ediyor. Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nun başka bir programa katılması nedeniyle bu haftaki toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Demiral başkanlık etti. 8 vatandaşın sıkıntılarının ç

Öğrencilerden kira şikayeti!
Gümüşhane'de her hafta Salı günleri yapılan halk günü toplantıları devam ediyor.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nun başka bir programa katılması nedeniyle bu haftaki toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Demiral başkanlık etti. 8 vatandaşın sıkıntılarının çözümü için müracaat ettiği toplantıda geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri yüksek ev kirası ve barınma sorunları nedeniyle yardım talep ettiler.

Gümüşhane Meslek Yüksekokulu İşletme birinci sınıf öğrencisi Eray Tırpan, Adana'nın Çukurova ilçesinden okumak için Gümüşhane'ye geldiğini, yurda yerleşemediğini ve yüksek ev kiraları nedeniyle babasının da maddi durumunun çok iyi olmadığı gerekçesi ile Valilikten konu hakkında yardım talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel