Öğrenciler çöp topladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler 3. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Söğütlü sahilinde daha temiz bir cevre için temizlik yaptılar. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi S

Öğrenciler çöp topladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler 3. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Söğütlü sahilinde daha temiz bir cevre için temizlik yaptılar.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler 3. sınıf öğrencileri uygulamanın halk tarafından ilgi ile karşılandığını belirterek, “Bu uygulama halkımızın taktirini kazanmıştır. Olumlu tepkiler alıyoruz. Bu konuda bize katkı veren Söğütlü belediyesine teşekkür ediyoruz.

Bu uygulamanın amacına ulaşabilmesi için bütün halka inmesi gerekir. Temiz çevre için bu tür uygulamaların sürekli yapılması gerekir” dediler. En güzel temizliğin kirletmemek olduğuna vurgu yapan belediye yetkilileri eğitim fakültesinin mücavir alanlarında bulunmasından ötürü çok şanslı olduklarını söyleyerek bu tür projelere sürekli destek vereceklerini sözlerine eklediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel