Of'ta 15 kamu personeline ödül

Trabzon'un Of ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarında kitap okuma saatlerine riayet eden 15 kamu personeli, Kaymakam Tuncay Sonel tarafından "Vali" filmi ve akşam yemeği ile ödüllendirildi.Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın üzerinde önemle durduğu kitap okuma k

Of'ta 15 kamu personeline ödül

Trabzon'un Of ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarında kitap okuma saatlerine riayet eden 15 kamu personeli, Kaymakam Tuncay Sonel tarafından "Vali" filmi ve akşam yemeği ile ödüllendirildi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın üzerinde önemle durduğu kitap okuma kampanyaları çerçevesinde yapılan denetim ve incelemeler de kitap okuma konusunda hassasiyet gösteren kamu personeli, Trabzon'un Akçaabat ilçesi Yıldızlı beldesinde bulunan Mirapark Alışveriş Merkezi'nde gösterime giren Vali Recep Yazıcıoğlu'nu anlatan ”Vali“ filmine gönderildi ve akşam yemeğinde bir arada olmaları sağlandı.

Bu tür aktivitelerin kendilerini teşvik ettiğini belirten 15 Kamu personeli, Of Kaymakamı Tuncay Sonel'in kendilerini ödüllendirmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel