Of'a lise müjdesi!

Trabzon’un Of Kaymakamlığı tarafından eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Oflu hayırsever işadamı Eray Kapıcıoğlu tarafından Of ilçesinde yeni bir Anadolu Lisesi yaptırılacak.Gerçekleştirilecek olan projeyi yü

Of'a lise müjdesi!

Trabzon’un Of Kaymakamlığı tarafından eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Oflu hayırsever işadamı Eray Kapıcıoğlu tarafından Of ilçesinde yeni bir Anadolu Lisesi yaptırılacak.

Gerçekleştirilecek olan projeyi yürütmek üzere şirketinin inşaat faaliyetlerini yürüten işadamı Hasan Yılmaz’ı Of’a gönderen işadamı Eray Kapıcıoğlu’na teşekkür eden Of Kaymakamı Eren Arslan “Fiziki anlamda yetersiz olan Of Anadolu Lisesi’nin yapımı ile birlikte önemli bir eksikliği gidermiş olacağız. Eğitimde son yıllarda önemli başarılara imza atan ve bu yıl Üniversite sınavı sonuçları göre Türkiye genelinde ilk bine 4 öğrenci sokarak büyük bir başarıya imza atarak markalaşma yolunda hızlı ilerleyen Anadolu Lisemiz, fiziki alanda da yapılacak olan çalışmayla daha güzel mekanda eğitimine devam edecektir. İnşallah Ofumuza yakışan yöresel mimariye uygun çok güzel bir okulu İlçemize kazandırmış olacağız” dedi.

Öte yandan eğitime yüzde 100 Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan yeni Anadolu Lisesi, beş dönüm arazi üzerine yapılacak ve yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel