Of Kültür Sanat Şenliği Başlıyor

Trabzon Of Folklor Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Şenliği, 1- 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.Of Folklor Derneği Basın Sözcüsü Erdal Özçelik ve dernek üyesi Pirman Hacıbektaşoğlu yaptıkları

Of Kültür Sanat Şenliği Başlıyor

Trabzon Of Folklor Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Şenliği, 1- 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Of Folklor Derneği Basın Sözcüsü Erdal Özçelik ve dernek üyesi Pirman Hacıbektaşoğlu yaptıkları basın açıklamasında şenlikte gerçekleştirilecek sanatsal ve kültürel etkinlikler hakkında bilgi verdi. Beş günü kapsayacak etkinlikte, 1- 3 Ağustos tarihleri arasında Türk ve Dünya sinemasının farklı örneklerinin yer aldığı filmler ücretsiz olarak halkın beğenisine sunulacak.

Ressam Cemal Akyıldız'ın 'Yöre Mimarisinde Konaklar ve Atatürk Portreleri' konulu resim sergisi 2 Ağustos'ta Of Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda, Ressam Birsel Mete'nin resimleri de dernek Cafega'da sergilenecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel