Of Kaymakamına ziyaretçi akını

Birecik Modeli ile kamu yönetiminde adeta çığır açan eski Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, bir yıldır görev yaptığı Trabzon'un Of ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Geçirdiği böbrek ameliyatının ardından sağlığına kavuşan Sonel, ziyaretçi akın

Of Kaymakamına ziyaretçi akını

Birecik Modeli ile kamu yönetiminde adeta çığır açan eski Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, bir yıldır görev yaptığı Trabzon'un Of ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Geçirdiği böbrek ameliyatının ardından sağlığına kavuşan Sonel, ziyaretçi akınına uğruyor.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde görev yaparken Türkiye'nin yakından tanıdığı kaymakam haline gelen, Birecik Modeli adını verdiği hizmet uygulamalarıyla halk arasında Atom Karınca unvanıyla anılan eski Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, görev yaptığı Trabzon'un Of ilçesinde aniden rahatsızlandı. Of Devlet Hastanesinde Dr. Mithat Tuna tarafından böbrek taşı olduğu tespit edilen ve KTÜ Farabi Hastanesine sevk edilen Kaymakam Sonel, Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu ve ekibi tarafından 2 saat süren kapalı böbrek taşı ameliyatı ile sağlığına kavuşturuldu.

Hastanede bir hafta kalan Kaymakam Sonel, taburcu olmasının ardından görev yeri Of'ta halaylarla karşılandı. Bir anda bayram yerine dönen Of ilçesinde sevenleri Kaymakam Tuncay Sonel'in evine geçmiş olsun ziyaretleri için akın etmeye başladı. Haberin Türkiye gündemine düşmesiyle birlikte Gaziantep, Şanlıurfa, Edirne, İstanbul, Kayseri ve birçok ilden geçmiş olsun mesajları alan Sonel, "Rahatsızlığım sırasında beni yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, eş dost ve akrabalarıma teşekkür ediyorum. Sağlık her şeyin başı. Sağlığıma tam olarak kavuştuktan sonra hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Türkiye'nin birçok yerinden beni arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yedi gün süren tedavisi sonrası bugün taburcu edilen Kaymakam Sonel'in hastaneden ayrılış esnasında Üroloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güner Özgür, "Biliyoruz kaymakam bey kıpır kıpırsın ama biraz dinlenmeniz gerekecek" diyerek esprili bir uğurlamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel