Numune'nin gözbebeği Onkoloji!

Trabzon numune eğitim ve araştırma hastanesi'nde ağustos ayından itibaren hizmet veren onkoloji ve kemoterapi servisi yaptığı çalışmalarla takdiri topluyor. Tıbbi onkoloji ve iç hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Murat Aslan aylık ortalama 100 kişiye hizmet ver

Numune'nin gözbebeği Onkoloji!

Trabzon numune eğitim ve araştırma hastanesi'nde ağustos ayından itibaren hizmet veren onkoloji ve kemoterapi servisi yaptığı çalışmalarla takdiri topluyor. Tıbbi onkoloji ve iç hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Murat Aslan aylık ortalama 100 kişiye hizmet verdiklerini söyledi. Trabzon numune eğitim ve araştırma hastanesi'nde ağustos ayından itibaren hizmet veren onkoloji ve kemoterapi servisi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Onkoloji ve kemoterapi servisi hakkın da kanal mavi ye bilgi veren Doç. Dr. Murat Aslan şunları söyledi;”Ünitemiz Türkiye standartlarına yakın bazı bakımlardan da üstündedir. Bu konularda eğitimli hemşirelerimiz var. Randevu olmadan hizmetlerimiz devam ettiriyoruz. Kemoterapi uygulamasının dahi iyi şartlarda yapabilmek için bu üniteyi devreye soktuk. Aylık 100 hasta kemoterapi den buradan yaralanıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel