Novotel Trabzon'da hizmette

Accor Hospitality Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifçioğlu, Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve tek uluslararası otelinin Novotel Trabzon adıyla Trabzon'da hizmet vermeye başladığını söyledi.Kadaifçioğlu, Türkiye'de otel sayısını 2010 yılı sonuna kadar 12'ye çıka

Novotel Trabzon'da hizmette

Accor Hospitality Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifçioğlu, Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve tek uluslararası otelinin Novotel Trabzon adıyla Trabzon'da hizmet vermeye başladığını söyledi.

Kadaifçioğlu, Türkiye'de otel sayısını 2010 yılı sonuna kadar 12'ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Accor Hospitality Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifçioğlu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süha Güçsav, Akfen GYO Genel Müdürü Oğuz Ünver ve Novotel Trabzon Genel Müdürü Frank Reul, Novotel Trabzon'un hizmet vermeye başlaması dolayısıyla basın mensuplarına bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Accor Hospitality Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifçioğlu, Accor Grubu'nun Avrupa'nın lider dünyanın üçüncü büyük otelcilik devi olduğunu belirtti. Accor Grubu'nun 10 ayrı otel markası altında 4 bin 200'den fazla oteli bulunduğunu anlatan Kadaifçioğlu, ilk otelin Mart 2007'de İstanbul'da hizmete açıldığını bunu Eskişehir'de ve Kıbrıs'ta açılan otellerin izlediğini, dördüncü otelin Trabzon'da açıldığını söyledi.

Kadaifçioğlu, yaklaşık 170 bin çalışanı ile dünyanın 100 ülkesinde faaliyet gösteren Accor Hospitality'nin Türkiye'de gelişim sürecinin 2009 yılı sonuna kadar Kayseri ve Gaziantep'te açılacak Novotel ve İbis otelleri ile devam edeceğini dile getirdi.

Kadaifçioğlu, 2010 yılı sonuna kadar Türkiye'de otel sayısının 12'ye çıkarılmasının hedeflendiğini ifade etti. Otelin ağırlıklı olarak iş dünyasına ucuz ve kaliteli konaklama hizmeti sunmayı amaçladığını belirten Murat Kadaifçioğlu, ilk olarak bu alanda
eksikliği gidermek istediklerini söyledi.

Yaklaşık 20 milyon Euro değerinde bir yatırım yaptıklarına dikkat çeken Kadaifçioğlu, bunun cesaret isteyen bir iş olduğunu ve Accor Grubu ile Akfen GYO'nun bu işi üstlendiğini ifade ederek herkesin bu yatırıma sahip çıkmasını istedi.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süha Güçsav ise dünya piyasalarının izin verdiği sürece bu tür yatırımları sürdüreceklerini söyledi. Çalışmalarında en fazla arsa bulma ve bürokratik işlem sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Güçsav, şöyle konuştu: "Burada 20 milyon Euro değerinde bir yatırım yaptık.

Bu yatırım uzun sürede kendini amorti edecek. Bu anlamda il özel idareleri ve yerel yönetimlerin yardımına ihtiyaç hissediyoruz. Bunu da şu ana kadar sağladık."
Bilgilendirme toplantısının ardından Novotel Trabzon basın mensuplarına gezdirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel