Nihat Usta'nın Türkmen yorumu

Akçaabat'ın son yıllarda büyük ivme kazandığını belirten Nihat Aydın, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bir değerlendirme yaptı. AK Parti'nin Şefik Türkmen'i saflarına katmasıyla iyi bir atılım yaptığını ifade eden Nihat Aydın, Akçaabat'ın böylelikle önün

Nihat Usta'nın Türkmen yorumu
Akçaabat'ın son yıllarda büyük ivme kazandığını belirten Nihat Aydın, yaklaşan yerel seçimler öncesinde bir değerlendirme yaptı. AK Parti'nin Şefik Türkmen'i saflarına katmasıyla iyi bir atılım yaptığını ifade eden Nihat Aydın, Akçaabat'ın böylelikle önünün açıldığını söyledi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in Akçaabat'ın gelişimine çok büyük katkıları olduğunu ifade eden Aydın, “Türkmen'in AK Parti'ye geçmesiyle Akçaabat'ın önü açılmıştır. Bugün Akçaabat Belediyesi borçsuz bir belediyedir ve Türkmen hiç kimseye ayrım yapmadan, belediyenin paralarını tahsil edebilmiştir. Akçaabat Sahili ile bugün Türkiye'ye örnek olmuştur” ifadelerini kullandı.

ANAVATAN Partisi ile ilgili ilginç bir benzetme yapan Nihat Aydın, “Barajda su kalmayınca balıklar yaşayamaz hale gelmiştir. Suyun dibinde kalan balıklarda kurtulmaya çalışmaktadır. Kendilerini kurtaran balıklar derin sularda yoluna devam ediyor. Ama bu sular bu balıkları çalılıklara takarsa o zaman olmaz kendi sularında özgürlük vermelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel