Nehir, Anıl’ın gönlüne aktı!..

Trabzon’un tanınmış simalarından oto kiralama sektörünün önde gelen isimlerinden Kemal İlyas’ın yakışıklı oğlu Anıl Burak İlyas bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı. Dünya Ticaret Merkezi’nde   Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam’ın kıydığı ni

Nehir, Anıl’ın gönlüne aktı!..
Trabzon’un tanınmış simalarından oto kiralama sektörünün önde gelen isimlerinden Kemal İlyas’ın yakışıklı oğlu Anıl Burak İlyas bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı. Dünya Ticaret Merkezi’nde   Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam’ın kıydığı nikahla dünya evine giren Anıl Burak ve Nehir’i bu en mutlu gününde dostları da yalnız bırakmadı.

Kemal-Ümmühan İlyas çiftinin yakışıklı oğlu Anıl Burak İlyas ile  Kemal-Mahpup Yılmaz çiftinin güzel kızları Nehir Yılmaz Trabzon DTM’de dünya evine girdi. Oto kiralama sektöründe Trabzon’a hizmet veren damat Anıl Burak İlyas ve gelin Nehir Yılmaz’ı arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı. Düğün töreninin sonlarında yapılan havai fişek gösterisi ise görülmeye değerdi. 

Bizlerde Anıl Burak ve Nehir’i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel