Namus cinayeti zanlısı adliyede

 Samsun'da dün namus davası yüzünden akrabasını öldüren zanlı, adliyeye sevk edildi.Samsun'da dün cezaevi önünde namus meselesinden akrabasını tüfekle vurarak öldüren İbrahim G. (38), emniyetteki ifadesinin ardından bugün geniş güvenlik önlemleri altında

Namus cinayeti zanlısı adliyede

 Samsun'da dün namus davası yüzünden akrabasını öldüren zanlı, adliyeye sevk edildi.

Samsun'da dün cezaevi önünde namus meselesinden akrabasını tüfekle vurarak öldüren İbrahim G. (38), emniyetteki ifadesinin ardından bugün geniş güvenlik önlemleri altında Samsun Adliyesi'ne çıkarıldı. Zanlı İbrahim G. emniyette verdiği ifadede, "Eşim M.U. ile Yılmaz Şahin’in (39) uzun süredir beraber oldukları ile ilgili kulağıma dedikodular geliyordu. Eşim bir suçtan şu anda cezaevinde yatıyor. İbrahim Güler'in eşime mektup yazdığı ve görüşmeye gittiğini duydum. İlk başlarda inanmadım ama içime kurt düştü. Görüşün olacağı gün takip ettim. Cezaevinin önünde beklediğini görünce çok sinirlendim ve tüfekle vurdum" dediği öğrenildi.

Katil zanlının adliyeye sevk edileceğini duyan çocukları ise adliye önünde uzun süre bekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler