Nakliyecilerin sorunları masaya yatırıldı

Artvin'in Hopa ilçesinde nakliyecilerin sorunları masaya yatırıldı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) gerçekleştirilen toplantıya Artvin Vali Yardımcısı ve Sarp Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Öztürk ve Sarp Gümrük Müdüresi Nergis Tünaydın, nakliyeciler

Nakliyecilerin sorunları masaya yatırıldı
Artvin'in Hopa ilçesinde nakliyecilerin sorunları masaya yatırıldı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) gerçekleştirilen toplantıya Artvin Vali Yardımcısı ve Sarp Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Öztürk ve Sarp Gümrük Müdüresi Nergis Tünaydın, nakliyeciler ve TSO yönetim kurulu üyeleri katıldı 
 
Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, nakliyecilere dertlerini rahatça anlatabilmeleri ve bütün açıklığı ile sıkıntıların dile getirilmesini istedi. Devlet-Gümrük ve kendi çatıları olan Ticaret Odası'nın bulunduğu bir ortamda var olan sıkıntıların daha kolay çözülebileceği kanısında olduğunu kaydetti.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek katılımcılara teşekkür etti. Osman Akyürek ise özel faturanın Hopa Gümrüğü'nde yapılabilmesi için ilgili birimlerle görüşmelerin devam ettiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler