Musa'nın ölüm nedeni açıklandı

Erzurum'da kaybolduktan 6 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan küçük Musa'nın beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olaydan sonra cesetten alınan numuneler, incelenmek üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Yapılan incelemede Musa

Musa'nın ölüm nedeni açıklandı

Erzurum'da kaybolduktan 6 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan küçük Musa'nın beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Olaydan sonra cesetten alınan numuneler, incelenmek üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Yapılan incelemede Musa K'.nın(13) darp edildiği ve başına sert bir cisimle aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirerek öldüğü belirlendi.

Adli Tıp Kurumu'nun konuyla ilgili raporu hazırlayarak olayla ilgili incelemeyi ve soruşturmayı sürdüren Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'na göndereceği öğrenildi.

Öte yandan olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Erzurum Cumhuriyet Savcılığı'nın kriminal inceleme için Ankara'ya gönderdiği bulgularla ilgili sonucun önümüzdeki hafta içinde belirlenerek savcılığa gönderileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler