Murat Dalkılıç Trabzon'a geliyor

Son albümüyle listeleri allak bullak eden ve şarkıları dinlenme rekorları kiran Murat Dalkılıç ilk kez TRABZON'da olacak.Organizatör Ergün BİRİNCİ'nin babasının vefatı nedeniyle 10 Kasım'da düzenlenmesi düşünülen konser ileri bir tarihe atılarak 16 Kasım'

Murat Dalkılıç Trabzon'a geliyor

Son albümüyle listeleri allak bullak eden ve şarkıları dinlenme rekorları kiran Murat Dalkılıç ilk kez TRABZON'da olacak.

Organizatör Ergün BİRİNCİ'nin babasının vefatı nedeniyle 10 Kasım'da düzenlenmesi düşünülen konser ileri bir tarihe atılarak 16 Kasım'a ertelenmiştir.

Gulsen ve Ozan Colakoglu imzası taşıyan 'Bir Güzellik Yap' adlı parçayla Türkiye’de zirveye yerleşen, "Kader" şarkisi ile zirvedeki yerini perçinleyen Murat Dalkilic, kendi bestesi olan "Lüzumsuz Savas" ve ardından "Bir Hayli" adli slow şarkıları ile hayranlarının gönlünde taht kurdu. Şimdiye dek Karadeniz'e hiç gelmemiş olan sanatçı 16 Kasım'da Trabzon'da konser verecek.

Türk Pop müziğinin en güçlü seslerinden biri olan Murat Dalkılıç saat 20:00 da Trabzonlu hayranlarıyla bir araya gelecek.

Konser öncesinde Hasan Yener ve dans şovları katılımcıları beklerken Haber61.net’in Tv ve Radyo Yayın Müdürü olan Aslan Kar sahne performansı ve sunumu ile sizlerle olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler