Muhtar Köyü Yasa Boğdu

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'ne bağlı Rıdvanlı Köyü'nde yol yapımı sırasında toprak altında kalarak can veren 51 yaşındaki muhtar Mustafa Birinci yüzlerce seveni tarafından son yolculuğuna uğurlandı.1984 yılından beri aralıksız olarak Rıdvanlı Köyü muhtar

Muhtar  Köyü Yasa Boğdu


Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'ne bağlı Rıdvanlı Köyü'nde yol yapımı sırasında toprak altında kalarak can veren 51 yaşındaki muhtar Mustafa Birinci yüzlerce seveni tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

1984 yılından beri aralıksız olarak Rıdvanlı Köyü muhtarlığını yürüten Muhtar Birinci, 23 yıldır sürdürdüğü görevi süresince köyü için gece gündüz çalışıyordu. Birinci'nin ani ölümü köyünü yasa boğdu.

Üç çocuk babası olan Mustafa Birinci'ye son yolculuğunda yalnız bırakmamak için köy doldu taştı. Cenazeye, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Ak Parti Trabzon milletvekili Asım Aykan, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Balta ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel