Mobilya grubuna tam destek

Çift liste hazırlığı olan 7. Grup'ta genç işadamları biraraya gelerek birliktelik sağladılar. 7. Grupta Murat İskender (İskender Mobilya), Suat Bayraktar (Suat Mobilya), Mustafa Sarı (Belinda Çarşı), Yusuf Aynacı (Aysan Kanepe), ve komite başkanı Vedat Mu

Mobilya grubuna tam destek

Çift liste hazırlığı olan 7. Grup'ta genç işadamları biraraya gelerek birliktelik sağladılar.

7. Grupta Murat İskender (İskender Mobilya), Suat Bayraktar (Suat Mobilya), Mustafa Sarı (Belinda Çarşı), Yusuf Aynacı (Aysan Kanepe), ve komite başkanı Vedat Muhcu (Muhcuoğlu Mobilya) birlikte hareket ediyor.

Bu listenin kazanması dahilinde ilk olarak Murat İskender ve Suat Bayraktar mecliste yer alacak. Yarım dönemin ardından Mustafa Sarı ve Yusuf Aynacı meclise gidecek.


Genç İşadamlarının mobilya sektöründe dernek kurma çalışmalarının bulunduğunu ifade eden Suat Bayraktar, yaptığı açıklamada, “Tek amacımız mobilya sektörünü temsil edip dernekleşme yolunda adım atmaktır. Seçimi kazanmak veya kaybetmek önemli değil, bizim için önemli olan mobilyacıların birlik ve beraberlik içinde olmasıdır” mesajını verdi.

98 oyun bulunduğu bu grupta genç jenerasyonun daha fazla ön plana çıkarılmasını hedeflediklerini ifade eden Suat Bayraktar, “Mobilyacıları temsil eden bir ekibin TTSO meclisinde olması için uğraşıyoruz. Bu doğrultuda tüm camianın desteğini alıp, mobilyacıların (imalat ve satıcıların) tüm sorunlarını çözmek için mecliste yer almayı istiyoruz” dedi.

Değişimin gerekli olduğunu ifade eden Bayraktar, “Genç işadamlarının yönetime ve mobilya camiasına tüm yenilikleri ve projeleri sunma çabası içerisinde olduğunu söyleyebiliriz. Ben ve ekip arkadaşlarım yani biz ilk kez meclise girmek için önümüze çıkan bu fırsatı değerlendirip Trabzon'da örnek bir çalışma ortamı yaratıyoruz. Tüm mobilya camiasının tam desteğini almış bulunuyoruz. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Her zaman ben değil, biz mantığıyla hareket edeceğiz. Mobilyacıyı mobilyacıdan başkasının temsil edemeyeceğini seçim sonrasında tüm Trabzonlular görecektir” dedi.

Seçimin demokratik ortamda geçmesini arzuladıklarını söyleyen Bayraktar, “Seçimi kaybetsek bile biz mobilyacılar yine birlik içinde olacağız. Biz hiçbir zaman diğer ekipteki arkadaşlarımızı tenkit edici açıklamalar yapmadık. Seçimin demokrasi çerçevesinde geçmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Seçimi kazansak da kazanmasak da birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve haklarımızı savunmamız için dernekleşme yolundaki çalışmalarımız sürecektir” sözlerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler