Mirapark'ta yeni dönem!

Martı Danışmanlık AVM Kiralama ve İşletme Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kutluözen, eşi ve aynı zamanda şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arzu Kutluözen ile birlikte Mirapark Alışveriş Merkezi'ni gezen ve kiracıların sorunlarını dinleyen Martı Danışm

Mirapark'ta yeni dönem!

Martı Danışmanlık AVM Kiralama ve İşletme Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kutluözen, eşi ve aynı zamanda şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arzu Kutluözen ile birlikte Mirapark Alışveriş Merkezi'ni gezen ve kiracıların sorunlarını dinleyen Martı Danışmanlık AVM Kiralama ve İşletme Koordinatörü Mehmet Akalın, 15 Ekim tarihinden itibaren Mirapark Alışveriş Merkezi'nin işletmesini üstlendiklerini söyledi.

Geçen 2 aylık sürede Mirapark'ın bir butik alışveriş merkezi olduğunu gördüklerini ifade eden Akalın “Amacımız da zaten burayı bir butik alışveriş merkezi konsepti kazandırmak. Bu şekilde bölgeye gerçekten doğru bir hizmet verebileceğimizi gördük” dedi.
Göreve geldiklerinde ilk olarak mevcut kiracılarla bir araya geldiklerini ve şartlarını iyileştirdiklerini kaydeden Akalın “Burada yeni kiralamalar yapmak noktasında elimizden gelen tüm çabayı yapıyoruz.

Öncelikle biz burada ekonomik şartların getirdiği kötü durum karşısında kaybettiğimiz kiracıların yanı sıra mevcut kiracılarımızı çağırdık ve hepsi ile tek tek konuştuk. Onların bu sıkıntılı periyotta şartlarını iyeleştirilmesi, geleceğe ticarete daha güvenilir bakması için onların şartlarını iyeleştirdik.

Biz buna kira indirimi yada ciro demiyoruz. Biz buna 'kiracılarımızın şartlarını iyileştirdik' diyoruz. Biz burada mevcut kiracılarımızla ilgili olarak iyileştirmeyi tamamladık. Artık mevcut kiracılarımız ileriyi daha olumlu bir şekilde bakıyor” diye konuştu.

Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde yaşanan sorunların hatırlatılması üzerine Mehmet Akalın, “Biz Forum Alışveriş Merkezi ile yarış yapmıyoruz. Onların konsepti farklı. Onları kendi şartlarında değerlendirmek lazım” şeklinde konuştu.

Mehmet Akalın, Aralık ayından itibaren Mirapark AVM'de aktivitelerin artacağını belirterek “Aralık ayından itibaren çok çeşitli eğlenceli etkinlikler yapacağız. Bu alışveriş merkezini cıvıl cıvıl yapmak için hazırlıklar yapıyoruz. Aralık ayının hemen hemen her gününde burada değişik etkinlikler düzenleyeceğiz. Dolayısıyla biz bunları kiracılarımızla paylaştık şimdi onun coşkusunu yaşıyorlar” dedi.

“KİRACILARIMIZLA HİÇBİR SORUN YAŞAMADIK”
Martı Danışmanlık AVM Kiralama ve İşletme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arzu Kutluözen ise, İstanbul'da çeşitli mağazalar ile görüştüklerini ve bu günlerde Trabzon'a gelerek Mirapark'taki dükkanlara bakıp yeni iş yerleri açmaya başlayacaklarını söyledi.

Martı Danışmanlık olarak Türkiye'nin çeşitli yerlerinde AVM Kiralama ve İşletme faaliyetleri olduğunu kaydeden Kutluözen “Oralardaki tecrübelerimizle hareket ederek gerek kiracılarımızla gerekse de işletmemizle her bölgede yerelleşmeye sahibiz. Yani Trabzon'da Trabzonlu oluruz başka biri ilimizde o ilden oluruz.

Böylelikle o yörenin hizmete açık noktaların aktivitelerini daha iyi görürüz. Biz kiracılarımızla hiçbir sıkıntı yaşamadık. Olursa da kendi içimizde orta bir yolu bularak hallederiz. Dünyada bir çalkantı var bunun bilincindeyiz. Bizde tecrübemizle beraber burada o sorunları yaşamayacağımıza inanıyorum. Yeni kiracılarında burada yerlerini alarak Trabzon'un ihtiyacını karşılayacak bir alışveriş merkezinde var olmalarını istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Arzu Kutluözen, tüm alışveriş merkezlerinde olduğu gibi Mirapark'ta da işlerin durgun bir seyir izlediğini kaydederek “Bu krizde tüm sektörler gibi bizde yara aldık. Ama yılbaşına doğru bir yoğunluk olacağına inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel