Miniklerden Vali Kızılcık’a ziyaret

Okul Öncesi Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Çakar, öğretmen, öğrenci ve velileri makamında kabul eden Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’un okul öncesinde yakaladığı başarının herkesin gayretiyle devam edeceğine inandığını söyledi.D

Miniklerden Vali Kızılcık’a ziyaret

Okul Öncesi Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Çakar, öğretmen, öğrenci ve velileri makamında kabul eden Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’un okul öncesinde yakaladığı başarının herkesin gayretiyle devam edeceğine inandığını söyledi.

Devlet olarak geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde ve rekabetçi olarak yetişmelerini istediklerini kaydeden Vali Kızılcık, Trabzon’da okul öncesi eğitime önem vererek çocukların erken yaşta eğitim ve öğretim hayatına adım atmasını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

”Bu çerçevede ailelerimizle, onların duyarlılığıyla Trabzon, okul öncesi eğitimde 5 ve 6 yaş grubunda yüzde 96 ile 81 il arasında ilk sırayı aldı. Ailelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Aynı başarıyı diğer yaş gruplarında da yakalamak istiyoruz. Bu çerçevede planlamalarımızı yapıyoruz.”

Daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Kızılcık, onlara boyama ve okul öncesi eğitim kitapları hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel