Minikler emeklerini sergiledi

Sergide öğrencilerin 1 yıl boyunca yaptıkları resimler, el işleri, proje çalışmaları ve artık materyallerle yaptıkları eserler sergilenirken, öğrenci velileri de çocuklarının eserlerini görme şansı yakaladı.Fatih Pembe Köşk Kreş ve Gündüz Bakımevi Sorumlu

Minikler emeklerini sergiledi

Sergide öğrencilerin 1 yıl boyunca yaptıkları resimler, el işleri, proje çalışmaları ve artık materyallerle yaptıkları eserler sergilenirken, öğrenci velileri de çocuklarının eserlerini görme şansı yakaladı.

Fatih Pembe Köşk Kreş ve Gündüz Bakımevi Sorumlu Müdürü Arzu Ertem, kurumlarının henüz 1 yaşında olduğunu belirterek amaçlarının düşünen, tartışan, kendine güvenen, insanlara sevgiyle yaklaşabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilen bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

kres1.jpg
2-6 yaş grubu çocuklara hizmet verdiklerini kaydeden Ertem “Türkçe’yi etkin kullanan gülen gözlerle gülen dünyalara yelken açan aktif, kendine güvenen, keşfedici, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, kendini ifade edebilen mutlu ve neşeli çocuklar yetiştirmek için 1 yıl önce yola çıktık. Bu yolculuğumuzda bizler öğrencilerimiz ve velilerimizle bir aile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Okul öncesi eğitimin tüm gereklerini çocuklarımıza verebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

kres2.jpg
Miniklerin yaptıkları eserlerin sergilendiği sergide öğrenci velilerine de ikramda bulunulurken, öğrenciler öğretmenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel