Minik folklorcu ilgi odağı oldu

Çalköy Folklor Ekibi'nde yer alan minik folklorcu görenlerin ilgi odağı oluyor. Henüz 5 yaşında olmasına rağmen ablaları gibi horon oynayan Hülya Topçu, amacının büyüyünce çok iyi bir folklorcu olmak olduğunu söylüyor. Ablası Aynur Topçu ile birlikte aynı

Minik folklorcu ilgi odağı oldu
Çalköy Folklor Ekibi'nde yer alan minik folklorcu görenlerin ilgi odağı oluyor. Henüz 5 yaşında olmasına rağmen ablaları gibi horon oynayan Hülya Topçu, amacının büyüyünce çok iyi bir folklorcu olmak olduğunu söylüyor.
Ablası Aynur Topçu ile birlikte aynı ekipte horon oynayan minik Hülya, yaklaşık 2 yıldır folklor dersi aldığını belirtirken, ekipdekilerle aynı anda ritme ayak uydurması ise herkesi şaşırtıyor. Çalköy Beldesi'ne ziyarete gelen Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı da karşılaşan horon ekibinde horon oynayan minik Hülya, ilkkez bir vali gördüğünü söylüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel