MHP Trabzon'nun B planı hazır

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli Trabzon Ortahisar belediye başkan adayı olması için teklif götürdükleri Ömer Eyüboğlu’nun kendilerini reddetmesi halinde B Planları’nın hazır olduğunu söyledi.Demeli, Ömer Eyüboğlu ile görüşüldüğünü belirterek, “Kendi

MHP Trabzon'nun B planı hazır

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli Trabzon Ortahisar belediye başkan adayı olması için teklif götürdükleri Ömer Eyüboğlu’nun kendilerini reddetmesi halinde B Planları’nın hazır olduğunu söyledi.

Demeli, Ömer Eyüboğlu ile görüşüldüğünü belirterek, “Kendisi bayramdan sonra bize  düşüncesini ifade edeceğini söyledi. Sayın Eyüboğlu teklifimize nasıl bir cevap vereceğini bize iletecek. Ama MHP’nin her zaman bir B Planı vardır. Bu da bir gerçektir. Tek bir kişiye bağlı kalırsak teşkilatçılığımız tartışılır hale gelir. Olumsuz bir cevap halinde B Planımız da var. Büyükşehir için ise 3 tane isim var. Bu isimleri şu anda açıklamak istemiyoruz. Kamuoyu yoklamaları devam ediyor, bunlardan bir tanesini önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Yalnız büyükşehri bekleteceğiz.

Diğer siyasi partilerin aday adaylarının kim olacaklarını da beklememiz gerekiyor. Aday adayları açıklandığında zaten kimin aday olacağı da belli olur. Bayrama kadar ilçelerde ise sürpriz adaylarımız var. Bunları açıklamaya devam edeceğiz. Ekim ayı içerisinde adaylarımızın yüzde 80’i ilçelerimizde bitireceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel