Meydan Parkında neler oluyor?

Trabzon Meydan parkında Ahmet Parmak isimli şahıs ölüm orucuna başladığını iddia etti Edinilen bilgiye göre şahsın içki sattığı bakkal dükkanına ruhsat alamadığı için ölüm orucuna başladığını iddia etti.Trabzon’da cephanelik sokakta yapı kullanması olmaya

Meydan Parkında neler oluyor?

Trabzon Meydan parkında Ahmet Parmak isimli şahıs ölüm orucuna başladığını iddia etti

Edinilen bilgiye göre şahsın içki sattığı bakkal dükkanına ruhsat alamadığı için ölüm orucuna başladığını iddia etti.

Trabzon’da cephanelik sokakta yapı kullanması olmayan işyerinde içki satan A.P (44 ) isimli şahsı komşusu ruhsatsız içki sattığı gerekçesi ile Trabzon valiliğine şikayet etti. Trabzon emniyet müdürlüğü şikayet  üzerine bahsi geçen markette yaptığı incelemede büfenin ruhsatı olmadığını valilik ve Trabzon belediyesine tutanakla bildirdi. Bunun üzerine Trabzon belediyesi encümen kararı ile dükkanın kapatılması kararı aldı

BÜFE SAHİBİ  PARMAK” RUHSAT VERMİYORLAR”

Ahmet Parmak’ın verdiği bilgiye göre ‘5 yıldır belediyeden ruhsatalmak için çalıştığını ifade ederek” .Ancak Trabzon Belediyesi ruhszat vermiyor. Ramazan’a 1 hafta kala dükkanımı kapattılar. Bir daha burada içki satmayacağım dememe rağmen beni dinlemeyip kilidi vurdular.

 Buradan asla kalmayacağım. Ben şeker , kalp ve tansiyon hastasıyım. Ne olursa olsun eylemim devam edecek. Benim 1çocuğum askerde ,1 çocuğum üniversitede, bir çocuğumda lisede okuyor.’dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel