Meslektaşlarımızın mutlu günü

KTÜ Sahil tesislerinde yapılan düğün törenine gelin ve damadın yakınlarının yanı sıra MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri, gazeteciler v

Meslektaşlarımızın mutlu günü
KTÜ Sahil tesislerinde yapılan düğün törenine gelin ve damadın yakınlarının yanı sıra MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun kıydığı nikahta damadın şahitliğini Vali Nuri Okutan, gelinin şahitliğini ise MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve belediye başkanının eşi Nermin Canalioğlu yaptı.

Kıyılan nikah sonrası Belediye Başkanı Volkan Canaloğlu evlilik cüzdanını geline takdim ederken genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikahın ardından Ahmet Çağlar ve Ayşegül Yıldırım çifti düğüne katılanların tebriklerini kabul etti ve gönüllerince eğlendi.


Bizler de haber61.net ailesi olarak Ayşegül ve Ahmet Çağlar Yıldırım'a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler