Mehmet Çakır toprağa verildi

Trabzon'un Sürmene İlçesi Orta Mahalle'de Avcılar Derneği'nin işletmeciliğini yapan ve girdiği bunalım sonucu kalbine tek kurşun sıkarak intihar eden Mehmet Çakır, dün babasının da muhtarlık yaptığı Sürmene'nin Gültepe Köyü'nde sevenlerinin gözyaşları top

Mehmet Çakır toprağa verildi

Trabzon'un Sürmene İlçesi Orta Mahalle'de Avcılar Derneği'nin işletmeciliğini yapan ve girdiği bunalım sonucu kalbine tek kurşun sıkarak intihar eden Mehmet Çakır, dün babasının da muhtarlık yaptığı Sürmene'nin Gültepe Köyü'nde sevenlerinin gözyaşları toprağa verildi..

Mehmet çakır'ın muhtar olan babası Sonay çakır'a borçları bulunduğunu ve en büyük hatasının baba sözü dinlememek olduğunu yazdığı bir mektup bıraktığı öğrenildi.

Baba Sonbay Çakır'ın muhtarlık yaptığı Sürmene'nin Gültepe köyü'nde ebediyete uğurlanan Mehmet Çakır'ın yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel