Mavi Karadeniz'i karartmayalım

Giresun'da 31 Ekim Uluslararası Karadeniz Günü dolayısıyla Taşbaşı Parkı'nda düzenlenen törende konuşan Hıdır, hızla kirlenen Karadeniz'de ekolojik yaşamın tehlikeye girdiğini ve ölmekte olan denizler kategorisi içerisinde anılmaya başladığını kaydetti. “

Mavi Karadeniz'i karartmayalım
Giresun'da 31 Ekim Uluslararası Karadeniz Günü dolayısıyla Taşbaşı Parkı'nda düzenlenen törende konuşan Hıdır, hızla kirlenen Karadeniz'de ekolojik yaşamın tehlikeye girdiğini ve ölmekte olan denizler kategorisi içerisinde anılmaya başladığını kaydetti.

“Mavi deniz Karadeniz'in kararmasına göz yummayalım” diyen Hıdır, “Gelin bugün Karadeniz'i kurtarmak için beraber atacağımız adımın ilk günü olsun. Atıklarımızı denizimize ve nehirlere atmayalım. Denizimize sahip çıkalım. Mavi deniz Karadeniz'in kararmasına göz yummayalım” şeklinde konuştu.

Törene Giresun Vali Yardımcısı Sadık İkizek, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve öğrenciler katıldı. 31 Ekim Uluslararası Karadeniz Günü nedeniyle gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel