Makine parkı güçlendirildi

Pelitli Belediyesi 2010 model yeni çöp toplama aracını makine parkına kattı. Hidrolik sıkıştırmalı 2010 model 14.5 m3 atık çöp toplama kapasiteli aracı satın alarak büyük bir eksikliği giderdiklerini belirten Belediye Başkanı Ömer kayıkçı, “ Belediyemizin

Makine parkı güçlendirildi
Pelitli Belediyesi 2010 model yeni çöp toplama aracını makine parkına kattı. Hidrolik sıkıştırmalı 2010 model 14.5 m3 atık çöp toplama kapasiteli aracı satın alarak büyük bir eksikliği giderdiklerini belirten Belediye Başkanı Ömer kayıkçı, “ Belediyemizin mevcut 1997 ve 2001 model iki çöp toplama aracının ekonomik ömürlerini tamamlamaları nedeniyle böyle bir yenileme ihtiyacı duyduk. Yaklaşık 20 bin nüfusun yaşadığı beldemizdeki atık çöpleri bir seferde toplayarak Trabzon Rize İlleri katı Atık Çöp Toplama İstasyonuna taşımaya başladık. Böylelikle mahallelerimizdeki atıkları herhangi bir yığılma olmadan çok daha hızlı bir şekilde topluyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel