Mahkumlar için duvar örülüyor

Adliye mahkum kapısı girişine 'L' şeklinde örülen duvar, sanık ve tutukluların cezaevi aracından güvenli bir şekilde çıkartılarak adliyeye girişini sağlayacak. Böylece bir çok gerginliğin ve olayın yaşandığı mahkum giriş kapısında güvenliği sağlamayı amaç

Mahkumlar için duvar örülüyor

Adliye mahkum kapısı girişine 'L' şeklinde örülen duvar, sanık ve tutukluların cezaevi aracından güvenli bir şekilde çıkartılarak adliyeye girişini sağlayacak. Böylece bir çok gerginliğin ve olayın yaşandığı mahkum giriş kapısında güvenliği sağlamayı amaçlayan yetkililer, yaşanması muhtemel gerginliklerin, fiili saldırıların ve olayların da önüne geçmiş olacak.

Bilindiği gibi Trabzon Adliyesi mahkum giriş kapısı önünde her duruşma günü öncesi bekleyen maktül yakınları ile özellikle cinayetten yargılanan sanıklar arasında zaman zaman küfürleşmelere varan olaylar yaşanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel