Mahalle ve yollar asfaltlanıyor

Rize Belediyesi tarafından doğal gaz çalışmalarından dolayı mahalle yollarında ara verilen, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına yeniden başlandı.Rize Belediyesi tarafından bir çok mahalle yolunda başlattığı asfaltlama çalışmalarının havaların yağışs

Mahalle ve yollar asfaltlanıyor

Rize Belediyesi tarafından doğal gaz çalışmalarından dolayı mahalle yollarında ara verilen, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına yeniden başlandı.

Rize Belediyesi tarafından bir çok mahalle yolunda başlattığı asfaltlama çalışmalarının havaların yağışsız gittiği sürece devam edeceği açıklandı. Önümüzdeki hafta açılışı yapılacak olan Diyanet Eğitim Merkezi'nin yolunda başlatılan, bakım onarım ve asfaltlama çalışmaları da bugün tamamlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Belediyesi Başkanvekili İrfan Kandil, “Doğal gaz çalışmalarından dolayı mahalle yollarımın ve şehir içerisindeki bir çok bağlantı yolu tahrip oldu. Yeniden tahrip olmamaları için yollarda ki onarım ve asfaltlama çalışmalarına bir süre ara vermiştir. Doğal gaz çalışmalarının tamamlandığı yollarda onarım ve asfaltlama çalışmalarına hızla başladık. Havalar elverdiği sürece çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel