Maçka Zaferli Köyü tehlikede

Yıllardır heyelan tehlikesi ile karşı karşıya bulunan Maçka Zaferli köyü yolu bundan yaklaşık 6 ay önce evine özel otomobili ile giderken anılan yerde otomobilinin üzerine kayalar düşerek sakat kalan Cemal Aydın’ın  tedavisi halen sürerken yetkililer in b

Maçka Zaferli Köyü tehlikede

Yıllardır heyelan tehlikesi ile karşı karşıya bulunan Maçka Zaferli köyü yolu bundan yaklaşık 6 ay önce evine özel otomobili ile giderken anılan yerde otomobilinin üzerine kayalar düşerek sakat kalan Cemal Aydın’ın  tedavisi halen sürerken yetkililer in bu güne kadar heyelan  tehlikesine karşı  hiçbir önlem alınmaması köy halkını isyan ettirdi.

 

1.20100603185539.jpg

 

 Konu ile ilgili yetkili makamlara gerekli yazılı ve sözlü müracaatlar yapmasına rağmen  yetkili makamların köy muhtarlığına  Kayaların yüksek olması nedeniyle ellerinden bir şey gelmiyor şeklinde cevap vermesi Zaferli köy halkını öfkelendirdi.

3.20100603185555.jpg

 

Zaferli köyü sakinleri   “ Yetkililer bize Yolun heyelana sebebiyet veren  kayaların oldukça yüksek olması sebebiyle yapacağımız bir şey yoktur diyorlar.

 Sadece bir tehlike tabelası asmakla  olay geçiştirilebilir mi? Biz evlerimize  gitmek için hangi yolu kullanacağız. Bunun önlemi alınması için, tüm yetkilileri Zaferli Köyü sakinleri olarak göreve davet ediyoruz. Ayrıca olayla ilgili dava, avukatlar aracılığıyla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel