| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 14 Haziran 2010 18:20

Lise öğrencisi akıma kapıldı

Alınan bilgiye göre, merkez Kumyalı Balıkçı Barınağı civarında arkadaşlarıyla denize giren Espiye Anadolu Lisesi öğrencisi Kubilay Güngör (17), denizden çıktıktan sonra balıkçı kulübesinin yanındaki elektrik direğine temas etti. Elektrik kaçağı olan direk

Alınan bilgiye göre, merkez Kumyalı Balıkçı Barınağı civarında arkadaşlarıyla denize giren Espiye Anadolu Lisesi öğrencisi Kubilay Güngör (17), denizden çıktıktan sonra balıkçı kulübesinin yanındaki elektrik direğine temas etti. Elektrik kaçağı olan direkten akıma kapılan Göngör, ağır yaralandı.

Giresunspor'un eski kalecilerinden Zafer Güngör'ün oğlu olan Kubilay Güngör, kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!