"Kupa Trabzonspor'a gelecek!"

Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Merkez Mahallesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Törene Belediye Başkanı Selami Bostan, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Engin Kara, Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı, bordo-mavili futbolcular Mus

"Kupa Trabzonspor'a gelecek!"

Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Merkez Mahallesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Törene Belediye Başkanı Selami Bostan, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Engin Kara, Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı, bordo-mavili futbolcular Mustafa Yumru, Kadir Keleş ve Abdulkadir Özdemir, idari menajer Serkan Ünver katıldı.

Belediye Başkanı Bostan, yaptığı konuşmada, kendisinin de bir Trabzonspor taraftarı olduğunu, ilçede Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin açılmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Trabzonspor yöneticisi Kara ise 3 Temmuz sürecinin yaşandığı 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının kendilerine verilmesi için başvuruda bulunduklarını belirterek, "Şampiyonluk kupası yüzde 99.9 Trabzon’a gelecek. Başkanımız ve yönetim kurulumuz gerekli başvuruyu yaptı. Dilekçemiz Türkiye Futbol Federasyonu’nda mevcut. Cevabını bekliyoruz. Kupa, Allah nasip ederse Trabzon’a gelecek” dedi.

Hami Mandıralı ise Torul’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Çok güzel karşılandık. Gönül isterdi ki bütün takım burada olsun ancak bazen istediklerimiz olmuyor. Sporcu kardeşlerimizden müsait onlarla buraya geldik. Hepimizin amacı taraftarlarımıza ulaşabilmek, yakın olabilmek. En büyük amaçlarımızdan birisi de hem saha içerisinde hem de saha dışında iyi, bize yakışır şekilde kulübü temsil etmektir" dedi.

Taraftarlara büyük sorumluluklar düştüğünü ifade eden Mandıralı, şöyle konuştu:

"Taraftarlarımızın da görevi takımımızı tribünde desteklemek, korumak, sahiplenmektir. Takım adına yapılması gereken olumlu işleri yapmaktır. Bizler zaten hem saha içi hem de saha dışı sizleri mutlu etmek için her şeyi yapıyoruz. Mevcut kadromuzla sizleri mutlu etmeye çalışıyoruz. Devre arasına kadar çok az kayıpla gidip, yeni transferlerle doğru transferlerle daha güçlü bir Trabzonspor ortaya koyacağız. Bunda sizin desteğiniz de çok önemli. Bizi burada ağırladığınız için herkese teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği, başkan Veysel Küçüköner'in de katılımıyla açıldı. Törenin ardından sporculara yöresel ürünlerden pestil ikram edildi. Açılışa katılan Mustafa, Kadir ve Abdulkadir, taraftarların Trabzonspor formalarını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel