Külotlu çorap ile kadın dehşeti

Trabzon’un Boztepe Mahallesi İran Caddesinde bulunan akrabasının evine yüzünü “kilotlu Çorap” ile kapatarak elinde silah ile giren genç kadın teyzesinin kızının ziynet eşyalarını alarak kayıplara karışmak isteyince yakayı ele verdi.“Kilotlu Çorap” ile ev

Külotlu çorap ile kadın dehşeti

Trabzon’un Boztepe Mahallesi İran Caddesinde bulunan akrabasının evine yüzünü “kilotlu Çorap” ile kapatarak elinde silah ile giren genç kadın teyzesinin kızının ziynet eşyalarını alarak kayıplara karışmak isteyince yakayı ele verdi.

“Kilotlu Çorap” ile ev baskını

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda M.U (35) isimli genç kadın teyzesinin kızının binasına girerek yüzünü “kilotlu Çorap” ile kapattı. Kapıdan içeri anahtar ile gizliden giren M.U yatak odasında uyumakta olan kuzeni yeni evlenmiş Y.K’nın (25) başına silah dayayarak “ arkanı dönme ve çabuk bana altınları ver. “dedi. Bir anda silahı başında hisseden Y.K, M.U’nun başına dayadığı silahtan korkmayarak boğuşmaya başladı.

Boğuşmada tanınacağını fark eden M.U kuzeninin evinden kaçarak olay yerinden uzaklaşmak istedi. Y.K durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine yakın olan Taksim Polis Merkezinden gelen ekipler Y.K’nın vermiş olduğu ifade doğrultusunda harekete geçti. Polis ekipleri yapmış olduğu çalışmalarda evden kaçan M.U’yu Aydınlıkevler semtinde gözaltına aldı.

Gözaltına alınan M.U farklı suçlardan sabıkası olduğu öğrenilirken karakolda hakkında iddia edilen suçlamayı kabul etmezken polis ekipleri suç unsuru tabancayı bulamadı. Karakola çağrılan mağdur Y.K kendisini soymak isteyen M.U’nun kuzeni olduğunu öğrenince şaşırdı. Y.K, M.U hakkında şikayetçi olurken polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Şükrü Üçüncü / Haber61.Net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel