KTÜ'den ''Karmate'' geçti

Artvinli grup, konsere aileleri ve akrabalarıyla birlikte geldi. Konseri coşkuyla takip eden aile ve akrabalar, şarkılara eşlik edip, horon oynadılar.Kendilerini dinlemeye gelen kalabalığı coşturan grubun vokali Resul Dindar, konser sırasında, Turkcell Sü

KTÜ'den ''Karmate'' geçti

Artvinli grup, konsere aileleri ve akrabalarıyla birlikte geldi. Konseri coşkuyla takip eden aile ve akrabalar, şarkılara eşlik edip, horon oynadılar.

Kendilerini dinlemeye gelen kalabalığı coşturan grubun vokali Resul Dindar, konser sırasında, Turkcell Süper Lig'de son maçına Trabzonspor ile çıkan ve aldığı beraberlikle şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'yi hatırlatarak, ''Fenerbahçe için Yasin okumak istiyorum'' dedi ve ''Hasta oldum derdine, oku bana Yasin'i'' adlı türküyü okudu. Grubun vokali Dindar'a seyirciler arasından Trabzonspor forması iletildi. Etkinliklerin üçüncü gününde, Athena sahne alacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel