KTÜ'den Başbakan'a nikahlı gönderme

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)'de bir gurup öğrenci kıydıkları temsili nakahla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine göndermede bulundular.KTÜ'de bir grup öğrenci Başbakan Erdoğan'ın borcu olan öğrencilerin evlenmesi halinde kredi borçlarının si

KTÜ'den Başbakan'a nikahlı gönderme

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)'de bir gurup öğrenci kıydıkları temsili nakahla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine göndermede bulundular.

KTÜ'de bir grup öğrenci Başbakan Erdoğan'ın borcu olan öğrencilerin evlenmesi halinde kredi borçlarının silineciğini söylemesi üzerine düzenledikleri temsili nikahla bu durumu protesto ettiler.

Makine bölümünden iki erkek öğrenci ile İktisadi ve idari bilimler fakültesinden iki kız öğrenci için temsili nikah töreni düzenleyen öğrenciler Makine bölümünden İktisadi ve İdari bilimler Fakültesine kadar ''oğlan bizim kız bizim'', '' kızlı erkekli yürüyoruz'' diye bağırarak yürüdüler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Temsili nikah töreninin ardından açıklama yapan grup arkadaşlarımızın birinin 14 bin TL, diğerinin ise 9 bin TL borcu var. Yaptığımız bu nikah töreni sonunda borçlarının silinmesini istiyoruz dediler.

Nikah töreni esnasında temsili nikah memurunun sözleride oradakileride güldürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel