KTÜ'deki kokteyl iptal edildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğü, yaşanan terör olayı nedeniyle yeni eğitim-öğretim dönemi açılış kokteylini iptal etti. KTÜ'den yapılan yazılı açıklamada, ülke ve ulusun bölünmez bütünlüğüne yönelik kanlı terör örgütünün, saldırılarına bir

KTÜ'deki kokteyl iptal edildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğü, yaşanan terör olayı nedeniyle yeni eğitim-öğretim dönemi açılış kokteylini iptal etti.

KTÜ'den yapılan yazılı açıklamada, ülke ve ulusun bölünmez bütünlüğüne yönelik kanlı terör örgütünün, saldırılarına bir yenisini ekleyerek 4 Ekim'de 15 silahlı kuvvetler mensubunu şehit ettiği, çok sayıda askerin de yaralanmasına neden olduğu belirtildi.

Saldırının lanetlendiği ve bu üzücü olay nedeniyle 2008-2009 eğitim-öğretim yılı açılış programında değişiklik yapıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
''6 Ekim Pazartesi günü saat 14.00'de Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki açılış törenimiz gerçekleştirilecek olup, aynı gün akşam KTÜ Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Tesislerinde yapılması planlanan açılış kokteyli iptal edilmiştir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel