KTÜ'de bomba paniği

Karadeniz Teknik Üniversitesi Merkez Kanuni Kampüsü'nda, ağacın altına bırakılan sahipsiz Bond tipi çanta, bomba paniğine neden oldu. İHBAR GELDİ Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri bu sabah kampuste bir ağacın altında sahipsiz bir çanta olduğunu KT

KTÜ'de bomba paniği
Karadeniz Teknik Üniversitesi Merkez Kanuni Kampüsü'nda, ağacın altına bırakılan sahipsiz Bond tipi çanta, bomba paniğine neden oldu.

İHBAR GELDİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri bu sabah kampuste bir ağacın altında sahipsiz bir çanta olduğunu KTÜ Jandarma Karakolu'na ihbar ettiler.
KTÜ Jandarma Karakolu'nu telefonla arayan öğrenciler, Jeodezi Mühendisliği Bölümü önündeki bir ağacın dibinde sahipsiz çanta olduğu ihbarında bulunmalarının ardından, olay yerine gelen jandarma ekipleri çevre güvenliği aldı.

Önce kampustaki ana yol trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen jandarma bomba imha uzmanı, özel giysilerini giyerek çantayı inceledi ve 'su topu tekniği' adı verilen bir mekanizmayla imha etti.
Çanta boş çıkarken, olanı biteni izleyen öğrenciler rahat bir nefes aldı.
Çantayı kimin bıraktığına ilişkin soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel