Komutan Trabzon'a Veda Etti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nca (TTSO) Bilecik'e tayin olan Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Öz'e veda yemeği düzenledi.TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, düzenlenen veda yemeğinde Kıdemli Albay Ali Öz'e Trabzon'da görev yaptığ

Komutan Trabzon'a Veda Etti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nca (TTSO) Bilecik'e tayin olan Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Öz'e veda yemeği düzenledi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, düzenlenen veda yemeğinde Kıdemli Albay Ali Öz'e Trabzon'da görev yaptığı süre içersinde gösterdiği başarılı çalışmalar için teşekkür ederek, “Trabzon sizin ikinci memleketiniz, her zaman bekleriz. Nerde olursanız olun Trabzon'da da bir eviniz olduğunu unutmayın. Biz sizi şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız” dedi.

Başkan Şadan Eren'e kendisi için böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür eden Kıdemli Albay Ali Öz ise Trabzon'da görev yapmış olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Trabzon'da olmaktan, Trabzonlular'la yaşamaktan büyük mutluluk duydum. Sizlere de bu güzel davet için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Yemekte Eren, Kıdemli Albay Ali Öz'e hizmetlerinden ötürü bir plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel