Komutan neden geldi?

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık son günlerde Karadeniz bölgesinde yaşanan terör olaylarından dolayı bölgeyi incelemek ve stratejik merkez konumunda olan Alucra'da bir takım inceleme yapmak üzere Alucra’da bazı keşifler yaptı.Özel güvenlik önl

Komutan neden geldi?

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık son günlerde Karadeniz bölgesinde yaşanan terör olaylarından dolayı bölgeyi incelemek ve stratejik merkez konumunda olan Alucra'da bir takım inceleme yapmak üzere Alucra’da bazı keşifler yaptı.

Özel güvenlik önlemlerinin alındığı incelemede 3 skorski tipi helikopterle ilçeye gelen Orgenaral Işık, ilçede araziyi ve doğal koşulları inceleyerek askeri yetkililerden bilgi aldı.

 

ALUCRA'YA ASKERİ BİRLİK Mİ GELİYOR?

Son 10 yıldır bölgede yaşanan Terör olayları ve çok stratejik bir bölgeye sahip Alucra'ya Cumhuriyet tarihi boyunca Mareşal Fevzi Çakmak sonrası ilk kez bir kuvvet komutanının gelmesi ilçe halkında heyecan yarattı.

Akıllara gelen ilk soru da Alucra yıllardır konuşulan Askeri Birliğin gelip gelmeyeceği oldu.

Alucra halkı, Kelkit Vadisi olarak adlandırılan Alucra-Çamoluk-Şiran-Şebinkarahisar-Mesudiye gibi ilçeleri de kapsayan ve bölge ilçelerinden stratejik bir merkez konumundaki Alucra'ya sabit askeri komando birliği kurulması bölge güvenliği için gereken çalışmalar biran evvel başlatılmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel