Kocasına kızan kadın bakın ne yaptı!

Kocalık görevini yerine getirmediği için kızan kadın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak ‘Eşimin evde ruhsatsız silahı var' diye ihbarda bulunarak gelen polislere silahı teslim etti.Kızgın kadın ‘Alo eşimim silahını alın' diye ihbarda bulunduTrabzon'un Ak

Kocasına kızan kadın bakın ne yaptı!

Kocalık görevini yerine getirmediği için kızan kadın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak ‘Eşimin evde ruhsatsız silahı var' diye ihbarda bulunarak gelen polislere silahı teslim etti.

Kızgın kadın ‘Alo eşimim silahını alın' diye ihbarda bulundu

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yeni Mahalle semtinde dün saat 24.30 sıralarında meydana gelen olayda 9 yıllık kocası T.G (29)nin kocalık görevlerini yerine getirmemesine sinirlenerek 155 Polis İmdat telefonunu arayan M.G (32) isimli kadın 'Eşimin evde ruhsatsız silahı var. Gelip alın' diye ihbarda bulundu. İhbar üzerine verilen adrese giden Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini kapıda bekleyen M.G isimli kadın polis memurlarına yatağın altındaki silahı göstererek kocası T.G'ye ait olan ruhsatsız siyah renkli t 162687 seri nolu Browning marka silah ve bu silahın şarjöründe bulunan 12 adet fişeği polis memurlarına teslim etti.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadesi alınan M.G,'9 yıldan beri evliyiz. Eşinin kendisine kocalık görevini yerine getirmiyor. Bu yüzden kendisinden davacı ve şikayetçiyim' dedi. Eşinin şikayeti üzerine göz altına alınan T.G isimli koca ise hakkındaki suçlamaların doğru olmadığını belirterek,'Eşim psikolojik rahatsız. Zaman zaman bu gibi davranışları oluyor. Ben eşimin bu durumuna alıştım. Tek üzüldüğüm dedemden miras kalan tabancaya el konulması' dedi. Polis tarafından göz altına alınan T.G ,isimli koca ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken. 

El konulan silah Adli emanete alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel