Klozet yok diye okula gidemiyor

SAMSUN'da, 5 ay önce düğün dönüşü meydana gelen ve 11 kişinin öldüğü trafik kazasında 4 yaşındaki oğlu ölen, kızı 14 yaşındaki Bensuber'le birlikte kendisi de yaralanan 31 yaşındaki Hülya Şahin'in acıları bitmiyor. Hülya Şahin, “Kızım ayaklarındaki platin

Klozet yok diye okula gidemiyor
SAMSUN'da, 5 ay önce düğün dönüşü meydana gelen ve 11 kişinin öldüğü trafik kazasında 4 yaşındaki oğlu ölen, kızı 14 yaşındaki Bensuber'le birlikte kendisi de yaralanan 31 yaşındaki Hülya Şahin'in acıları bitmiyor.

Hülya Şahin, “Kızım ayaklarındaki platinler nedeniyle koltuk değnekleriyle geziyor. İlkadım İlköğretim Okulu 8'inci sınıfa gidicekti. Ancak, okulun tuvaletlerinde klozet olmadığı için şimdilik gidemiyor. Okula klozet yaptıracak maddi gücümüz de yok. Kızım şimdilik evde ders çalışıyor. Eşim bize bakmak zorunda kalınca işinden oldu” dedi. Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Bensuber'in öğrenim gördüğü okuldaki tuvalete klozet konulacağını söyledi.
Atatürk Bulvarı Cumhuriyet Dış Kavşak'ta geçen 20 Nisan gecesi meydana gelen trafik kazasında, Ahmet Çoduroğlu yönetimindeki 37 EP 276 plakalı ağaç yüklü kamyon, kavşaktan ana yola çıkan ve düğünden dönen aileleri taşıyan Abdullah Baş'ın kullandığı 55 C 0082 plakalı minibüse yandan çarpmıştı. Kazada, Sevilay Şahin (36), Muradiye Kalelioğlu (49), Duygu Çakır (20), Gönül Genç (41), Dilara Doğa Çakır (18), Hatice Ay (39), Necmiye Kalelioğlu (71), Ebrar Sadık Şahin (4), Yaren Şahin (10), Abdurrahmin Comart (15) ve Ömer Şahin (75) hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralanmıştı. Kazanın ardından minibüs ve kamyon sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kazada, 4 yaşındaki oğlu Ebrar Sadık'ı kaybeden ve 14 yaşındaki kızı Bensuber'le birlikte kendisi de yaralanan Hülya Şahin, zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi. Kazanın ardından kendisinin 7 kez ameliyat olduğunu ve 4 ameliyat daha geçireceğini dile getiren Hülya Şahin, kızı Bensuber'in de ayaklarına platin takıldığını belirtti. Kendisinin tekerlikli sandalye ile yaşadığını dile getiren Şahin, “Kızım ayaklarındaki platinler nedeniyle koltuk değnekleriyle geziyor. İlkadım İlköğretim Okulu 8'inci sınıfa gidicekti. Ancak, okulun tuvaletlerinde klozet olmadığı için şimdilik gitmiyor. Okula klozet yaptıracak maddi gücümüz de yok. Eşim bize bakmak zorunda kalınca işinden oldu. Zor durumda kaldık” dedi.

İlkadım İlçesi Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ise ailenin kendilerine başvurmadığını, ancak Bensuber'in öğrenim gördüğü okula klozet yaptıracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel